Sök

Maxat program under kulturveckan

Dags för kulturvecka. Programmet består av en rad härliga kulturaktiviteter så som exempelvis lunchkonsert, clownföreställning, stråkgala och spellördag.

Kulturveckan i kommunen innefaller vecka 17, tisdag 23/4 till söndag 28/4 och då har du möjlighet att maxa din kulturupplevelse. Workshops, musik, teater, spel och mat, det finns något för alla på kulturveckan.

Njut av en konsert med West of Eden tillsammans med en soppsupé serverat utav restaurangskolan, eller gå på en föreställning med tillhörande workshop om Fröken Weltmeister- clownen som misslyckas totalt men till sin fördel!

Läs mer om alla våra arrangemang i programmet för kulturvårlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Varmt välkomna till vår härliga kulturvecka!

Kulturveckan genomförs av Kulturplatånlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i samarbete med Gislaveds biblioteklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Gislaveds Dansstudioöppnas i nytt fönster, Scenverkstanöppnas i nytt fönster, Musikskolan Gislavedlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Restaurang Matkulturenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som erbjuder aktiviteter av alla dess slag.

Aktuellt

Sommarliv med Kulturplatån, 2020-06-11

Under sommaren, 15 juni - 31 augusti, ha...

Föreningshjälp i digitalisering, 2020-04-2

Kulturplatån finns här som ett bollplank...

Kulturplatån under Corona Covid-19, 2020-03-23

Kulturplatåns verksamhet i Glashuset har...

Invigning av nya danssalar i Glashuset, 2020-02-12

$nyhet.getField('metadata.SV.Description')

Öppettider

Måndag
Tisdag-torsdag
Fredag
Lördag-söndag

stängt
kl. 14-20
kl. 14-18
stängt

Kontakt

Postadress: Kulturplatån, Gislaveds kommun, 332 80 Gislaved

Om oss

Kulturplatån är en del av kulturförvaltningen i Gislaveds kommun - en plats där kreativa unga och vuxna kan mötas.