Sök

Workshops & kurser

Lär dig producera och skapa musik både digitalt och analogt. Vi går igenom allt ifrån uppmickning av olika instrument och olika inspelningstekniker till arrangering av musik och mixning. Vi arbetar med olika mjukvaror. Under kursen kommer vi jobba både enskilt och i grupp därför är det viktigt att du är med vid alla tillfällen! Inga tidigare förkunskaper krävs. Kursen är kostnadsfri.

När? Onsdagar kl 18-19

Var? Kulturplatån, Rocksjön i Glashuset

Ålder? 13-19 år

Anmälan: www.gislaved.se/musikskolan. Länk till annan webbplats. under fliken "Ansök och avsluta kurs". Anmälan är öppen från 15 augusti. Kursen löper över läsåret 2022/2023

För mer information och frågor maila kulturplatan@gislaved.se

Kursen MUSIKPRODUKTION leds av Victor Fiet och är ett samarbete mellan Musikskolan och Kulturplatån, finansierad av medel från Kulturrådet.


Lär dig spela in kortfilm ute i riktiga miljöer. Vi kommer att filma efter ett färdigt manus, vi lär oss planera, förbereda och slutligen filma projektet.

Kursen har ett roligt och dynamiskt upplägg med korta teoretiska pass och många praktiska övningar. Vi kommer att repa, förberedda rekvisita och kläder, planera inspelningen, skapa soundet för filmen och gå igenom den nödvändiga utrustningen inför inspelningen.

Film gör man bäst tillsammans med andra därför är det viktigt att du är med vid alla tillfällen!

Inga förkunskaper krävs.

När? Onsdagar kl 18-19.30

Var? Vi utgår från Kulturplatåns filmstudio i Glashuset

Ålder? 13-19 år

Anmälan: www.gislaved.se/musikskolan. Länk till annan webbplats. under fliken "Ansök och avsluta kurs". Anmälan är öppen från 15 augusti. Kursen löper över läsåret 2023/2024

För mer information och frågor maila kulturplatan@gislaved.se

Kursen LÄR DIG FILMA leds av Cristhian Torres Diaz och är ett samarbete mellan Musikskolan och Kulturplatån, finansierad av medel från Kulturrådet.

Onsdag 8 maj 17.30 - 20.00

- tre workshops samma kväll!

 

Testa på att spela i band kl 17.30-20.00 Har du drömt om att vara med i ett band? Ta chansen att testa! Du behöver ingen förhandskunskap, du kommer att få testa bas, trummor eller keyboard under ledning av Sven-Olle Spång.

Källkritiken kl 17.30-18.00 En bild säger mer än 1000 ord, fördjupa dig i hur du skiljer på vad som är sant och vad som är falskt med bibliotekarien Tea Andreasson.

Spelkulturen kl 18.30-20.00 Nördläge är dubbel glädje, följ med på en resa med Tea Andreasson.

Workshopsbonanza är Kulturplatåns mötesplats för dig som vill fördjupa dig i ett ämne. I konceptet ingår en gemensam fikastund som blir även en träffpunkt mellan de olika grupperna. Anmälan, frågor och specialkost: tommy.tolf@gislaved.se


Dekorationsbild svart med färgglada ränder i höger nederkant
Gislaveds kommun

Följ våra sociala medier:

Besök vår Facebook Besök vår Instagram Besök vår Youtube
Glashuset