Sök

Gislaveds Dansstudio

Kurser för barn och unga

Vi erbjuder kvällskurser för barn- och unga i åldrarna 6 till 20 år. Utbudet av kurserna är från nybörjarnivå till avancerad nivå i genrerna modern, jazz, balett, street, showdans och dansmix för de allra yngsta.

Många dansar för att det är kul och en del för att söka sig vidare till nationella och internationella yrkesdansutbildningar, vilket Gislaveds dansstudio möjliggör.

Anmälan till kurserna sker läsårsvis med start hösten och avslut våren, 12 tillfällen/termin. Terminsavgiften är 150 kr/elev.

Anmälan till kurserna för läsåret 2022-23

Anmälan till öppnar måndag 2 maj 07.00. Till anmälan Länk till annan webbplats.Obs. begränsat antal platser, först till kvarn gäller!

Anmälan till dansläger för barn 10-12 år

Du dansar intensivt och lär dig en koreografi som visas upp för nära och kära. Danslägret pågår 18-19 juni. Kostnadsfritt. Anmäl dig genom att klicka på Dansstudio - Barngrupper 10-13. Till anmälan Länk till annan webbplats.

 

Workshops och hälsofrämjande dans

Gislaveds dansstudio erbjuder även workshops, lovverksamhet och dansresidens. I samverkan med region Jönköpings län och elevhälsan i Gislaveds kommun håller pedagogerna i Dans för hälsa, för målgruppen unga tjejer med psykosomatiska besvär.

Vi arbetar med dans inom ramen för KUR – kulturunderstödd rehabilitering, Dans för Parkinson och dans på äldreboenden.

Två dansare i rörelse
Två dansare uppträder
Gislaveds kommun

Följ våra sociala medier:

Besök vår Instagram
Glashuset