Sök

Film & foto

Kulturplatåns film- och fotostudio välkomnar dig som är intresserad av film och foto. Du kan prova på bild- och filmredigering, testa olika kameror/utrustning och teknik, bolla idéer med kunnig personal, ställa frågor och utveckla ditt eget skapande. Ta kontakt med Cristhian, vår film- och fotopedagog och boka en tid.

Lär dig spela in kortfilm ute i riktiga miljöer. Vi kommer att filma efter ett färdigt manus, vi lär oss planera, förbereda och slutligen filma projektet.

Kursen har ett roligt och dynamiskt upplägg med korta teoretiska pass och många praktiska övningar. Vi kommer att repa, förberedda rekvisita och kläder, planera inspelningen, skapa soundet för filmen och gå igenom den nödvändiga utrustningen inför inspelningen.

Film gör man bäst tillsammans med andra därför är det viktigt att du är med vid alla tillfällen!

Inga förkunskaper krävs.

När? Onsdagar kl 18-19.30 med start 14 september och avslut 30 november

Var? Vi utgår från Kulturplatåns filmstudio i Glashuset

Ålder? 13-19 år

Anmälan: www.gislaved.se/musikskolan Länk till annan webbplats. under fliken "Ansök och avsluta kurs". Anmälan är öppen från 15 augusti.

För mer information och frågor maila kulturplatan@gislaved.se

Kursen LÄR DIG FILMA leds av Cristhian Torres Diaz och är ett samarbete mellan Musikskolan och Kulturplatån, finansierad av medel från Kulturrådet.

Tre ungdomar i filmstudio


En ung kvinna och en man framför en fotoduk
Leksaksfigur framför en filmklappa
Gislaveds kommun

Följ våra sociala medier:

Besök vår Facebook Besök vår Instagram Besök vår Youtube
Glashuset