Sök

Konserter & Lunchkultur under våren

 

Lunchkultur: Dafgård & Tommy Trumma

Ett tvåmannaband från Göteborg med ett genuint sound och unikt sväng.

Blues, soul och rootrock varvas med swamp-pop, boogaloo och eget material i samma andra. Stefan Dafgård, på sång, gitarr och munspel, har tidigare varit med i band som The Instigators och Jim's Combo samt jobbat som låtskrivare till band som Trickbag och Bluebirds. Tommy Johansson, på cajón och tvättbräda, har tidigare spelat med bland annat Voxhall Blues och Abel & Kaninerna.

  • När: Ons 28 februari
  • Tid: kl 12
  • Plats: ElTaller De Franko
  • Bordsbokning via restaurangen 070-0465862


Imagine Regionfinal

Musiksveriges roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldern 13-21 år. Efter två fullspäckade Music Camps fyllda med workshops, coachning, livespelningar och mycket mer är årets unga artister redo att ställa sig på Glashusets stora scen. Kom och heja på alla grymma akter när det äntligen är dags för regionfinal!
Samarrangeras med Smålands musik och teater. Mer information finns på imaginesweden.se. Länk till annan webbplats.


Lunchkultur: Kristian Anttila

Göteborgsartisten Kristian Anttila firar 20årsjubileum med en ny återblickande soloföreställning som reser landet runt. Ett naket berättande om allt som utspelat sig både i rampljuset och bakom kulisserna. Om framgång och fiasko. Om drömmar och sammanbrott. Om turnéer från garage i Jokkmokk till baseboll-arenor på Kuba. Om vart han är idag, själv med en gitarr på scenen och hur det kom att bli så. En fascinerande livsteckning där musiken varsamt tar dig i handen och låter dig få följa med. Allting berättat med en varm, öppen och humoristisk ton som samtidigt allvarsamt berör psykisk hälsa.


 

Barnvagnslunch: Ro, ro

En föreställning för de allra minsta, 6-18 månader, som handlar om stora drömmar. Från de djupaste vatten till sprakande drömmar, en ny dag, en ny värld, ett nytt under. Efteråt är det barnvagnslunch på Restaurang Matkulturen där föräldrar och barn får vara med och upptäcka spännande smaker, anpassade för stora som små.

  • När: Ons 17 april
  • Tid: kl 11
  • Plats: Stora salen, Glashuset Gislaved
  • Anmälan till kulturplatan@gislaved.se
Artisterna Tommy Trumma och Dafgård

Dafgård & Tommy Trumma Foto: Jesper Torsson

Ung kvinna sjunger i mikrofon

Imagine - Tilda Svensson på scen Foto: Cristhian Torres Diaz

Svartvitt bild på artisten Kristian Anttila

Kristian Anttila Foto: Lisa Ekelund

Teckning mor och barn i båt

Barnvagnslunch: Ro, ro

Gislaveds kommun

Följ våra sociala medier:

Besök vår Facebook Besök vår Instagram Besök vår Youtube
Glashuset