Sök

Nya kurser i musikproduktion, filmskapande och musikteater

Är du intresserad av filmskapande, musikproduktion eller musikteater? Under hösten har du möjlighet att delta i våra nya kurser! Välkommen med din anmälan.

Lär dig filma

Vi kommer att lära oss om begrepp och roller, manusarbete, kamerans grunder, ljud och ljus, filmiskt berättande, klipp- och redigeringstekniker och mycket mer. Kursen är upplagd med korta teoretiska pass och många praktiska övningar, så den blir rolig och dynamisk. Gillar du Youtube, Instagram eller Tik-tok? Vi kommer även att lära oss grunderna i att skapa filmer för sociala medier! För mer information och anmälan följ länken Länk till annan webbplats.. Anmälan är öppen från 16 augusti.

Gå en kurs i musikproduktion

Här lär du dig producera och skapa musik både digitalt och analogt. Vi går igenom allt ifrån uppmickning av olika instrument och olika inspelningstekniker till arrangering av musik och mixning. Vi kommer att jobba med mjukvara från bl.a Steinberg, Native Instruments, Universal Audio och Output. För mer information och anmälan följ länken Länk till annan webbplats.. Anmälan är öppen från 16 augusti.

Delta i musikteater

Under kursen får du möjlighet att utvecklas i sång, skådespeleri och musikal. Kurser kommer innehålla övningar i sång, röst, sångteknik, scennärvaro, agerande, musikalrepertoar, att gå på musikal och att möta en publik. För mer information och anmälan följ länken Länk till annan webbplats.. Anmälan är öppen från 16 augusti.

Kurserna är ett samarbete mellan Musikskolan, Scenverkstan och Kulturplatån och finansieras av medel från Kulturrådet.

Gislaveds kommun

Följ våra sociala medier:

Besök vår Facebook Besök vår Instagram Besök vår Youtube
Glashuset