Sök

Anmälan är öppen till Imagine Sweden

Imagine Sweden är musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats och livemusiktävling för unga musiker i åldrarna 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller artist. Laleh, Malena Ernman, Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling.

Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine Jönköpings län

Tävlingen arrangeras först regionalt för att avslutas med ett nationellt event dit alla deltagande regioner får skicka sina bidrag. I Jönköpings län arrangeras Imagine av Kulturplatån på uppdrag av Smålands Musik och teater.

Inför 2022 tog vi ett nytt grepp kring Imagine Jönköping och fokuserar nu mer på speltillfällen och musikernas utveckling. Du kommer få inspirerande föreläsningar, coachning, livespelningar, workshops och mycket mer. Allt för att du ska kunna växa i din roll som artist. Du kan anmäla dig som soloartist eller band, det viktiga är att du älskar musik och tycker om att stå på scen.

Datum att hålla koll på

Anmälningsperiod: 15 september – 1 november
Intervjuer: 19 november, digitalt
Music Camp 1: 2 december i Glashuset, Gislaved
Music Camp 2: 10 februari i Kulturhuset Pigalle, Nässjö
Regionfinal: 23 mars i Glashuset, Gislaved

Schemat för hösten och våren är preliminärt. Datum och platser kan komma att ändras.

Till anmälan Länk till annan webbplats.

Ung artist sjunger på scen

Imagine 2023 Tilda Svensson på scen Foto: Cristhian Torres Diaz

Gislaveds kommun

Följ våra sociala medier:

Besök vår Facebook Besök vår Instagram Besök vår Youtube
Glashuset