Sök

Gislaveds Dansstudio 20 år!

Fira Gislaveds Dansstudio i Konsertsalen 4, 5 eller 6 april kl 18.30. Föreställningskvällarna bjuder på festligheter i form av mingel och dansföreställningen S E N S E S med elever från Gislaveds Dansstudio.

Danskurser för barn och unga

Gislaveds dansstudio är en etablerad verksamhet i kommunen sedan 2003. Över 200 elever i åldrarna 6 till 20 år deltar i kvällskurser och danslektioner på gymnasiet. Utbudet av kurserna är från nybörjarnivå till avancerad nivå i genrerna modern, jazz, balett, street, showdans och dansmix för de allra yngsta.

Många dansar för att det är kul och en del för att söka sig vidare till nationella och internationella yrkesdansutbildningar, vilket Gislaveds dansstudio möjliggör.

Workshops och hälsofrämjande dans

Gislaveds dansstudio erbjuder även workshops, lovverksamhet och dansresidens. I samverkan med elevhälsan i Gislaveds kommun håller pedagogerna i Dans för hälsa, för målgruppen unga tjejer med psykosomatiska besvär. Dansstudion arbetar också inom ramen för KUR – kulturunderstödd rehabilitering, Dans för Parkinson och dans på äldreboenden.

Fira Gislaveds Dansstudio 20 år!

Fira Gislaveds Dansstudio 20 år i Konsertsalen 4, 5 eller 6 april kl 18.30. Föreställningskvällarna bjuder på festligheter i form av mingel och dansföreställningen S E N S E S med elever från Gislaveds Dansstudio. Biljetter finns att köpa via tickster.com. Endast förköp.

Gislaveds kommun

Följ våra sociala medier:

Besök vår Facebook Besök vår Instagram Besök vår Youtube
Glashuset