Sök

Lunchkultur på Hestraviken

På onsdag 16 mars kl 12 är det dags för Lunchkultur igen! Då välkomnar vi Långbacka/Bådagård till Hestraviken Hotell & Restaurang.

Pop med folksjäl

De har hyllats för sin förmåga att trollbinda publiken med sina tätt sammanflätade röster. En konsert med färgstarka och unika Långbacka/Bådagård är som att träda in i ett alldeles särskilt musikaliskt universum där genregränser utmanas och tradition möter progression!

Långbacka/Bådagård är sångarna och multimusikerna Maja Långbacka och Matilda Bådagård. Hejvilt blandar de folkmusik med pop på sitt säregna, filmiska sätt och har sedan starten väckt stort intresse – inte minst med filmmusiken till Camilla Läckbergs uppmärksammade film GLACIÄR.

I april 2020, mitt i den första vågen av nedstängningar till följd av Corona, släppte duon sitt andra album, Every Little Whisper Turns Into a Roar, där de samarbetat med spännande gäster som jazztrombonisten Karin Hammar, cirkuskompositören Looptok och finske stråkharpspelaren Pekko Käppi. Skivan hyllades av en enig kritikerkår men turnén fick skjutas på framtiden och till våren 2022 är vi äntligen där!

I samarbete med Hestraviken Hotell & Restaurang, bokning 0370-33 68 00.


Foto: Mikael Sjöberg

Gislaveds kommun

Följ våra sociala medier:

Besök vår Facebook Besök vår Instagram Besök vår Youtube
Glashuset